Ordin ANAP 1581/2018

In vigoare pentru procedurile cu data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor incepand cu 23.10.2018. Tare curios sunt cum se va impaca in practica cu forma actuala a Legii 98 care nu mai obliga la comunicarea catre ofertanti/candidati a rezultatelor intermediare ale evaluarii.

AtaşamentMărime
Ordin_ANAP_1581_2018 in vigoare pentru t lim dep incepand cu 23.10.2018.pdf307.87 KB
Anexa_1_Ordin_ANAP_1581_2018.docx56.31 KB
Anexa_2_Ordin_ANAP_1581_2018.docx46.94 KB
Anexa_3_Ordin_ANAP_1581_2018.docx46.49 KB
Anexa_4_Ordin_ANAP_1581_2018.docx42.19 KB
Anexa_5_Ordin_ANAP_1581_2018.docx56.01 KB

Ordin 1581 din oct 2018 Art 2

Ordin 1581 din oct 2018 Art 2 alin (1) La finalul fiecărei faze a procesului de evaluare, autoritățile/entitățile contractante completează formularul
standard de proces verbal corespunzător, respectiv raportul procedurii, prevăzut în anexele la prezentul ordin,
și introduc în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP) rezultatul fazei de evaluare în cauză.

Ne obisnuisem sa nu mai trimitem rezultatele partiale ofertantilor...acum trebuie sa le comunicam la fiecare etapa

Si nu vad care este

Si nu vad care este beneficiul publicarii. ANAP abia are timp sa verifice procedurile selectate in controlul ex-ante. Cine mai are timp sa verifice si PV-urile? Probabil CNCS va avea acces in solutionarea unor contestatii. Am cautat si gasit cateva proceduri cu PV publicat in SEAP si avem noroc ca PV-urile nu sunt vizualizabile pe partea de acces public a SEAP-ului ca altfel ar incepe sa curga cu contestatii de la prima sedinta.

ordin 1581

Buna dimineata,
- aveti idee daca aceste formulare se aplica si pentru procedura de negociere fără invitaţie prealabilă la o procedură concurenţială de ofertare ? Nu prea imi este clar cu Anexa 2.

Multumesc.

Procedura de negociere nu

Procedura de negociere nu este reglementata in mod expres de lege si prin urmare fiecare o organizeaza dupa o norma de lucru interna (procedura operationala).

Buna ziua,

este reglementata, art.117/ Lg. 99/ 2016 si conform raspunsului unui reprezentant ANAP se aplica.

Buna ziua

Pina la urma cum se impaca acest Ordin cu prevederile art. 215 din Lege? se eliminase obligatia de a comunica rezultatul fiecarei etape intermediare.

Am o nelamurire cu privire la

Am o nelamurire cu privire la Anexa nr. 2 din Ordin, daca se aplica si pentru procedura simplificata - criteriul de atribuire fiind "pretul cel mai scazut" sau se trece direct de la Anexa nr. 1 la Anexa nr. 3 in procesul de evaluare, iar comunicarile daca le notifica sistemul....
Multumesc!

Comunicarea rezultatului

Comunicarea rezultatului fiecarei etape intermediare nu se mai comunica. Se incarca in SEAP doar PV-urile si raportul procedurii intocmite conform ordinului. Insa aceste documente pot fi vazute ca sunt incarcate in SEAP dar nu pot fi deschise. Ca si remarca as adauga ca a trebuit sa sap mult in SEAP ca sa gasesc o procedura care sa aiba incarcate PV-urile asa cum prevede ordinul, ceea ce inseamna ca lumea nu le baga in seama.
Anexa 2 se aplica in cazul licitatiei restranse pentru care se organizeaza o etapa de selectie si nu este aplicabila procedurii simplificate.

Formularele din ordin

Formularele din ordin se transmit ANAP, daca procedura are control ex ante, nu se publica in SEAP. In SEAP se transmite doar rezultatul fiecarei evaluari, adica se actioneaza admis/ respins

procedură internă

Bună ziua !
Mă poate ajuta și pe mine cineva cu o procedură internă pentru achiziții , sunt nouă în domeniul achizițiilor și nu știu cum să o întocmesc .
Vă mulțumesc!

va pot trimite procedura

va pot trimite procedura interna pt achiz. directa si pt Anexa 2.