INSTRUCŢIUNEA ANAP Nr. 2/2018 din 21 decembrie 2018 privind ajustarea preţului contractului de achiziţie publică/sectorială

Atasat gasiti INSTRUCŢIUNEA ANAP Nr. 2/2018 din 21 decembrie 2018 privind ajustarea preţului contractului de achiziţie publică/sectorială pe care, in cel mai scurt timp, voi incepe sa o comentez pentru dvs. Din punctul meu de vedere, acest act normativ este noutatea absoluta a anului/deceniului in domeniul achizitiilor publice, fiind mai lucrativa decat castigarea de noi contracte de achizitie publica. Ce poate fi mai frumos pentru un operator economic, daca stie sa citeasca si sa interpreteze in interesul propriu Instructiunea ANAP 2/2018, decat a castiga mai multi bani decat a solicitat/ofertat la momentul atribuirii contractului, iar autoritatea contractanta sa nu aiba alta solutie decat sa plateasca???

AtaşamentMărime
Instructiunea-ANAP-nr.-2_2018-ajustarea-pretului.pdf317.14 KB

Coeficientul de actualizare aferent cresterii salariului minim

Click aici! - Calculat de Comisia Națională de Strategie și Prognoză, asa ca orice eventuale greseli le apartin. Va lansez o provocare sa le gasiti si sa le comentati pe site!

Coeficientul de ajustare/revizuire a preţurilor

Click aici! Calculat de Comisia Națională de Strategie și Prognoză, asa ca orice eventuale greseli le apartin.

actualizare oferta

as dori un raspuns daca se poate in urmatoarea speta oferta initiala are un pret unitar al manoperei de 20 lei , valoare peste minimul din 2019, aceste oferte se actualizeaza, daca da trebuie operatorul economic sa faca dovada ca a marit salariile cu rata de actualizare?